Mattie en Wietze

De mannen bespreken het belangrijkste nieuws van deze weekGa voor nog véél meer Voetbal Inside naar. Het wordt best wel een bijzonder moment zo reageert Mattie Valk op het nieuws dat hij maandag weer samen te horen is met Wietze de Jager in een programma op Radio 555.


Maria Tailor Our People Mattie X Wietze Vrouwelijk Vrouw Blouse

Er was onenigheid over de verhuizing van het.

. Op 5 mei 2017 werd bekend dat Mattie en Wietze uit elkaar gingen als radio-duo. De djs die tot vijf jaar geleden een succesvolle ochtendshow. Nadat ze in 2017 met.

De landelijke radiozenders 100 NL NPO Radio 2 NPO 3FM NPO Radio 5 Qmusic Radio 538 Radio 10 Radio Veronica SLAM. Mattie united Wietze Het voormalig radio-duo Mattie en Wi. Als aanloop daarop verbleven de twee tijdens het paasweekend 7 8 en 9 april in de etalage van De Bijenkorf in Amsterdam.

1 day agoMattie Valk en Wietze de Jager zitten voor het eerst in vijf jaar weer samen achter de radiomicrofoon. Luister maandag De twee hadden samen een succesvol ochtendprogramma op Qmusic. HttpwwwvoetbalinsidenlAbonneer je op ons YouTube c.

En Sublime zenden op maandag allemaal hetzelfde uit. Vanochtend op Qmusic zei Mattie dat hij tijdens de onderhandelingen over een overstap naar Sky Radio samen met Wietze is gaan twijfelen en vervolgens verkeerde indrukken heeft gewekt. Deze week maakte het radioduo bekend uit elkaar te gaan na een lange tijd samen.

1 day agoVoor het eerst sinds hun jarenlange ruzie keerden Mattie Valk en Wietze de Jager maandagochtend samen terug achter de microfoon. Qmusic Matthew Valk zegt dat hij iets verkeerd heeft gedaan en dat de kloof tussen hem en zijn vriend DJ Wietze de Jager deels komt door wat hij deed. De twee vormden jarenlang een radio-duo op Qmusic en zijn maandag voor de landelijke actie Radio555 voor Oekraïne weer eenmalig bij elkaar.

Mattie en Wietze herenigd. Mattie Valk en Wietze de Jager die jarenlang een radio-duo vormden op Qmusic zijn maandag voor de landelijke actie Radio555 voor Oekraïne weer eenmalig bij elkaar gekomen. Onder de noemer Giro 555 zullen djs van alle zenders in verschillende formaties samen vijftien uur lang radio maken.

1 day agoMattie en Wietze zijn vandaag voor het eerst in vijf jaar herenigd speciaal voor de landelijke actiedag. Voor meer info een boekingen. In vogelvlucht door de week.

1 day agoDe voormalige vrienden én vijanden Mattie Valk en Wietze de Jager spraken elkaar maandag tijdens de Giro 555-actie voor Oekraïne voor het eerst sinds vijf jaar weer en maakten zelfs opnieuw samen radioHoe die hernieuwde samenwerking enigszins ongemakkelijk van start ging zie je in de video hieronder. Op 6 april 2012 werd aangekondigd dat Mattie Wietze vanaf 10 april 2012 het nieuwe ochtendprogramma van Qmusic zou worden. Mattie en Wietze fluiten een wedstrijd Part 3.

Daar kwam in 2017 een einde aan na onenigheid over een overgang van het duo naar Sky Radio. Over abrupte eindes gesproken daar hebben wij ervaring mee trapte Valk de uitzending om 0800 uur af. Ik heb Wietze nooit meer gesproken.

1 day agoMattie Valk en Wietze de Jager zitten voor het eerst in vijf jaar weer samen achter de radiomicrofoon. En daarom zou ik willen zeggen. March 8 2022.

1 day agoMattie Valk en Wietze de Jager vormden jarenlang een duo op Qmusic. Dat ging niet door nadat Mattie een. HttpsteamdjmattieenwietzeSinds april 2012 presenteren Mattie en Wietze samen de ochtendshow bij Q-music.

JingleMattie en Wietze in the morning showAt Q-Music Radiothey spoil their listeners every single dayEn this is de mevrouw van Google translate her smileheh. Waarom zijn mattie en wietze uit elkaar. Dit was week 10 2016 van Mattie Wietze op QmusicJe hoort Mattie Wietze iedere werkdag van 6 tot 9 uur op QmusicAbonneer.

Cadetje van ham en kaas komt ook naar boven foryou foryoupage referees knvb arag mattie wietze. De twee vormden jarenlang een radio-duo op Qmusic en zijn maandag voor de landelijke actie. We gaan geen liedje draaien grapten.


O G3ne Just Give Me A Reason Live Frank Vrijdag Show Just Giving Give It To Me Live


O G3ne Magic Official Video The Story Of My Life The Voice Of Holland 2014 Youtube The Voice Of Holland The Voice Wedding Music


Bassie De Q Musical Mattie Wietze Q Music Cabaretiers


Pin On Music


My Favourite Radio Dj S From Q Music 3 Mattie Wietze


Pin Op O G3ne


Pin Op Marieke


Pin On Songs


Pin Op Kovacs Family


Pin Op Favorite Music Video


Kensington All For Nothing Official Video Youtube Kensington Youtube Music


Pin Op Jantje Smit Jan Smit Dutch Singer


Mattie Amp Wietze Mattiewietze Instagram Foto 39 S En Video 39 S Muziek Youtube Instagram


Pin By H Senalcan On Marvel Marvel Avengers Movies Marvel Superheroes Man Thing Marvel


Pin Op Music Heals The Soul D B


Mattie Valk Old Time Radio Radio Handsome


Pin By Missy On Bon Jovi Bon Jovi Crush Bon Jovi Jon Bon Jovi


Pin Op Kovacs Family


Grand Puba Ft Mary J Blige Check It Out Remix 1992 Hq Mary J Youtube Remix

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel